Quatre sentides baixes en els equips sèniors del club!!

Ferran Cussó i Iñaki Cabezas deixaran l’equip d’OK Lliga Plata la propera temporada i Pol Perpinyà, i Roger Ventura el de Primera Catalana

Una vegada acabada la temporada, els dos principals equips sèniors del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, el d’OK Lliga Plata i el de Primera Catalana, afrontaran quatre importants baixes.

Dues de les baixes afectaran al primer equip d’OK Lliga Plata, que la propera temporada jugarà per segon curs consecutiu a la segona categoria estatal.
A la ja coneguda de Ferran Cussó, que fa unes setmanes havia anunciat que la propera temporada deixaria la banqueta per centrar-se en la seva futura paternitat, s’unirà la d’Iñaki Cabezas, que ha tingut una important oferta d’un equip de l’OK Lliga i canviarà d’aires.
Ferran Cussó marxa després de més de 20 anys lligat al nostre club, en el que va passar per totes les categories com a jugador i com a entrenador va ser el principal responsable de l’històric ascens a l’OK Plata, tot i que es probable que de tant en tant encara doni un cop de ma al primer equip. I Iñaki Cabezas, després de passar per tots els equips de la base del club des de que hi va arribar quan era aleví, ha decidit donar un pas mes en la seva carrera esportiva i acceptar l’oferta d’un club de l’OK Lliga.

Pel que fa al Primera Catalana, seran dos els jugadors que causaran baixa, tots formats a casa. Pol Perpinyà, ha decidit penjar els patins per centrar-se en la seva formació universitària, mentre que Roger Ventura seguirà jugant en un altre club també per motius d’estudis.

Molta sort a tots !

2023 .Entrenador OK LLiga Pata
2009- Jugador Nacional Catalana
2023- 1ª Catalana
Pol Perpinyà
Roger Ventura
2008 - Inicis al Club

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023