NOU PATROCINADOR: ETISPORT/MARCAROPA

Us volem comunicar amb molta alegria, que un nou PATROCINADOR s’ha sumat col.laborar amb el Club Pati Congrés, i la seva aportació sempre anirà destinada a la millora del Pla Esportiu de Club.

Ja aquesta temporada, veureu en tots els horaris, en el pantaló del nostre primer equip i a les pissarres dels nostres tècnics, el logo del nou patrocinador ETISPORT.

ETISPORT, juntament amb MARCAROPA, és una empresa que es dedica a la fabricació d’etiquetes, un utensili que molts pares mares en fem us per a la roba dels nostres infants, i que molts dels adolescents, joves i adults sempre els fa gràcia personalitzar les seves pertinences. Des d’aquí us animem a visualitzar les seves webs i comprar tot allò que considereu necessari. Ens fan arribar la seva campanya de retorn a l’escola, que us animem a utilitzar:

COLABORACION CP CONGRES ETILAND MARCAROPA

Estamos preparando ya la nueva temporada 2022-2023. En nada tendremos que tener lista la equipación deportiva, tanto la ropa como los estics, botellas, mochilas, cascos, etc…

Como todos los niños llevan la misma equipación, es aconsejable identificar las prendas y materiales, para que no las pierdan, sobre todo los más pequeños.

En Marcaropa encontraréis todo tipo de soluciones para identificar sus cosas. Principalmente etiquetas para marcar la ropa, etiquetas adhesivas para objetos, sellos marcar ropa y objetos, pulseras y llaveros personalizados.

En Etisport encontraréis soluciones más orientadas al deporte, como adhesivos para identificar los esticks, pizarras tácticas para los entrenadores, adhesivos para bicicletas y también etiquetas para ropa,

Podéis utilizar en las dos webs el código de descuento CONGRES22 para obtener el 10% de descuento en todos los productos. Envío gratuito sin mínimo de compra.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023