La segona plaça, groc-i-negre

Els de Ferran Cussó han sumat 10 dels 12 punts disputats de la 2a fase

Victòria de prestigi del CP Congrés-La Sagrera Es Mou enfront del filial del Noia (3-2) al Camp del Ferro que permet el conjunt groc-i-negre assaltar la segona plaça del Grup 1 de la Nacional Catalana. Els gols de Martí Ferrer, Àlex Martínez i Albert Aubets del primer temps, i només encaixant de falta directa, ha encarrilat força el matx. A la segona part ha tocat patir, però la bona feina defensiva ha permès aguantar les envestides del rival del tram final.


El Noia ha començat l’encontre disposant de la possessió, però no ha generat cap acció de perill. En canvi, per la qual cosa respecte al bàndol local ha pogut respondre després de dues bones defenses el conjunt groc-i-negre ha colpejat primer. Una recuperació d’Iñaki Cabezas, robant-li la cartera a Gerard Montserrat, que tot i seguit ha efectuat una assistència a Martí Ferrer i el 18 del Congrés ha regalat el primer gol del vespre a l’afició amb tan sols 41 segons de cronòmetre, ben segur que més d’un s’ha perdut aquesta diana.


El primer avís dels de Jordi Estevé ha arribat els dos minuts de joc. Una bola penjada de Toni Salvadó ha connectat amb Guillem Montserrat, però Arnau Ventura ha neutralitzat l’acció gràcies a la seva bona col·locació sota pals. El conjunt anoienc ha pujat una marxa més la seva acció ofensiva, però no ha trobat el premi del gol.


Els sagrerencs han aconseguit ampliar la seva diferència en el 14’ després d’una jugada de molta astúcia d’Àlex Martínez protegint la pilota per darrere la pilota i finalitzant pel segon pal. Els visitants només han pogut reivindicant-se gràcies a una falta directa, per targeta blava de Marc Aubets a tres minuts del descans. Toni Salvadó ha donat mostres de la seva qualitat individual des dels 7,40 metres.

Però la reacció local no s’ha fet esperar i una jugada personal de punta a punta d’Albert Aubets ha tornat a donar els dos gols d’avantatge. A partir d’aquest moment el partit ha entrat en un escenari d’anades i vingudes, però el marcador s’ha mantingut igual (3-1).

A la represa s’ha mantingut la tònica i el Noia ha seguit tenint més la pilota, no obstant això, sense treure gaire rendiment. De fet, la segona part no ha gaudit d’un gol segurament pel bon treball de les dues defenses i de grans intervencions d’Arnau Ventura i Jan Marimón.

En el 33’ Gerard Montserrat ha donat una petita esperança amb un xut exterior que s’ha acabat enverinant després d’impactar a un patí d’Albert Aubets. I un minut després Ventura ha salvat un xut a boca de canó de Pere Urpí que hauria suposat l’empat.

En el 43’ Iñaki Cabezas no ha estat capaç de guanyar el duel a la falta directa, blava per Pol Perpiñan, a Jan Marimón. El Congrés ha sabut patir i defensar-se bé de les envestides del Noia durant el tram final i ha sumat tres punts d’or que el catapulten cap a la segona plaça del Grup 1 un cop finalitzada la primera volta.

En el proper compromís dels de Ferran Cussó tornaran a gaudir de l’escalf de la Marea Groga donant que rebran el Ripollet al Camp del Ferro aquest dissabte (17.00.h). En el partit de la primera volta el resultat va ser d’empat a 3.

FITXA TÈCNICA

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

CE NOIA FREIXENET B: Jan Marimón, Pere Urpí, Jordi Dasca, Ignasi Angrill, Gerard Montserrat, Ramón Ventura, Pol Perpiñan, Guillem Montserrat i Sergi Moliner.     

GOLS: 1-0 Martí Ferrer 1’, 2-0 Alex Martínez 14’, 2-1 Toni Salvadó 22’, 3-1 Albert Aubets 23’, (descans);  3-2 Gerard Montserrat  33’.

ÀRBITRE: Ivan González . Targetes Blaves: Marc Aubets  (Congrés) i Pol Perpiñan (Noia) .  

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023