El derbi barceloní es tenyeix de groc-i-negre

Primer triomf dels sagrerencs a la Nacional Catalana

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha aconseguit els primers tres punts de la temporada superant el filial blaugrana (6-2) al Camp del Ferro. Biel Perpinyà ha obert la remuntada amb dues dianes en el tram final de la primera meitat. Arnau Ventura per la seva banda, ha esmicolat l’espurna de la reacció dels visitants aturant una falta directa a Kylian Gil quan s’han disputat nou minuts de la segona, que ha estat un espectacle defensiu protagonitzat pel conjunt local. Actualment els de Ferran Cussó ocupen la cinquena plaça del grup B de la Nacional Catalana.


Durant els primers instants del duel els de Raul Castillo han portat la iniciativa i per ben poc una jugada personal de Manuel Hernández no acabat en gol. Però el primer protagonista de la tarda ha estat Marc Aubets, capità groc-i-negre, després d’inaugurar l’electrònic finalitzant una conducció per darrere la porteria en tan sols el tercer minut de joc.
Després d’aquesta primera diana ha arribat la primera embranzida dels de Ferran Cussó.

Primer ha arribat una bona combinació entre Ferrer i Arboix, després Biel Perpinyà i finalment Iñaki Cabezas, amb el 18 del Congrés com assistent, però en les tres ocasions entre el porter blaugrana, David Vilchez, i els pals han evitat el segon dels locals.

El conjunt visitant ha aconseguit replicar per mitjà de Kylian Gil, després de rematar una pilota franca per Joan Ruano. Un minut després ha arribat la remuntada del Barça des del punt penal Pau Curtiellas ha batut a David Salellas.


Precisament quan la situació del partit es podia complicar els locals no han deixat de creure en el sistema de joc i que era possible donar-li la volta. Biel Perpinyà ha agafat la resposabiltat en el tram de la final la primera meitat. Primer ha posat el 2 a 2 enviant una pilota a l’escaire i a un minut descans ha posat el 3 a 2 després d’una gran recuperació.
A la represa s’ha mantingut la gran intensitat a la pista i els sagrerencs han aconseguit neutralitzar per complert l’ofensiva blaugrana. Els de Raul Castillo han disposat d’una falta directa per empatar, però Arnau Ventura ha guanyat el duel a Kylian Gil. I del possible empatat a tres hem passat del 4 a 2. Una bona combinació d’iñaki Cabezas amb Alex Martinez ha donat el gol de la tranquil·litat.


La cirereta a la gran tarda de diumenge l’han posat els germans Aubets. Primer ha estat el torn de l’Albert Aubets, enviant la bola al segon pal i després del Marc fent el sisè des de la falta directa. Durant els quatre minuts restants el Congrés ha controlat el tempo del partit fins s’ha xiulat el final i el públic present al Camp de Ferro ha escletat d’alegria.


El proper compromís dels de Ferran Cussó és el desplaçament a la pista del cuer del grup B, dissabte 6 de novembre (19.30.h.). El Piera només ha estat de sumar un empatat, a la primera jornada davant del Vila-Seca. A la darrera jornada els pierencs han perdut davant del Malgrat (5-2).

 FITXA TÈCNINCA

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Arnau Ventura,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

BARÇA C: David Vilchez, Guillem Belarte, Joan Ruano, Kylian Gil, Joan Gangonells, Oriol Llenas, Manel Hernández, Jan Munne, Pau Curtiellas i Adrián Galan.      

GOLS: 1-0 Marc Aubets 3’, 1-1 Kylian Gil   9’, 1-2 Pau Curtiellas 10’, 2-2 Biel Perpinyà 20’, 3-2 Biel Perpinyà (descans);  4-2 Alex Martínez 36’,  5-2 Albert Aubets  42’ i  6-2 Marc Aubets 46’  .

ÀRBITRE: Josep Capdevilla.       

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023