CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

XXXVIII  CAMPIONAT DE CATALUNYA  INFANTIL

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Girona el Campionat de Catalunya Infantil, a on el CP Congrés LSEM A va arribar a les Semifinals de la competició.
L’equip va començar guanyant a l’amfitrió el Girona CH amb un partit molt ben jugat sobreposant-se als nervis del debut i a la intensa calor del Pavelló de Girona. Després del gol inicial dels locals, l´equip sempre va anar per davant al marcador distanciar-se per 6-3 en els minuts finals.


La Semifinal es va jugar contra el Barça i va començar amb un gol inicial que ens posava molt bé en el partit però aviat ens va igualar i superar amb una falta directa. La gran igualtat del primer temps es va trencar en un mal inici del segon temps passant a un marcador força advers. La tenacitat i la lluita de l equip va obligar al Barça a treballar de valent per mantenir el resultat. Al final 3-6 que no va permetre a l´equip arribar a la final.


Cal felicitar a tot l´equip per la excel.lent temporada.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023