Celebració d’un gol | David Valiente

Sisè triomf consecutiu groc-i-negre

El CP Congrés La Sagrera Es Mou suma el segon encontre seguit amb la porteria invicte

L’esquadra de Dani Setién ha obtingut una nova victòria a la Nacional Catalana després de superar el Vic B (4-0) al Camp del Ferro. Els barcelonins han sabut gestionar la renta de tres gols, marcats pels germans Aubets, aconseguida als vuit primer minuts fent una bona tasca a la parcel·la defensiva. Quan l’atac local no ha acabat de fluir, a la segona meitat, els barcelonins s’han mostrat sòlids darrere, fins i tot David Salellas ha aturat un penal i Àlex Mané ha fet el mateix amb una falta directa. El Congrés finalitza la jornada ocupant, de manera provisional la tercera plaça del Grup 1.

El conjunt local ha inaugurat l’electrònic quan tant sols s’han jugat tres minuts d’encontre quan una assistència filtrada de Martí Ferrer ha deixat Albert Aubets en un mà a mà que ha finalitzat el 15 del Congrés (1-0).

Pel bàndol visitant, Nil Baucells ha capitanejat la rèplica osonenca després de rebre el gol. el vigatà ha intentat sorprendre a Alex Mañé amb una gran jugada personal però la bona col·locació del porter local ha impedit l’empat. Per contra els de Dani Setién han fet el segon un minut després. Un bon tall de Jordi Arboix ha deixat totalment sol a Marc Aubets que no ha perdonat pas amb el seu potent xut (2-0).

En el minut 6’ una falta de Nil Genero sobre Jordi Arboix li ha costat la targeta blava al jugador visitant. Marc Aubets ha intentat superar Iker Jiménez amb un llançament sec però el porter del Vic ha intervingut amb èxit. Ràpidament ha aparegut Albert Aubets per rematar el rebot però de nou Jiménez ha actuat amb sang freda.

Dos minuts després d’aquesta bona ocasió de gol ha acabat arribant el tercer. Martí Ferrer ho ha provat amb un llançament des del mig camp i Marc Aubets, ha pogut canviar la trajectòria d’aquesta bola i inutilitzar l’estirada del porter (3-0).

L’esquadra dirigida per Joan Rosanas ha pujat lleugerament la defensa i ha dificultat la primera fase de creació local i ha pogut córrer. A partir d’aquest moment el partit ha entrat en una fase de descontrol que afavorit els interessos del Vic. Però tot i així el gol vigatà no ha arribat i el Congrés s’ha anat al descans amb tres gols d’avantatge.

A la represa l’equip visitant s’ha anat trobant més còmode al terratzo del Camp del Ferro, macant el ritme del partit i disposant cada vegada de més ocasions de perill. Però tot i els esforços osonencs una bona defensa groc-i-negre i un Àlex Mañé estel·lar sota pals han evitat una vegada i una altre que la primera diana del Vic pugés al marcador.

En el minut 40’ ha arribat un dels moments claus del tram final del partit. Iñaki Cabezas ha comès penal al tocar la pilota amb el patí en una acció defensiva dins l’àrea. Per aturar el penal ha sortit David Salellas. Nil Genero ha intentat superar a l’especialista del 5,40 metres del Congrés però el 37 local ha endevinat la intenció de l’atacant i ha aturat la pena màxima amb la guarda, segon penal que atura aquesta temporada. La feina de Salellas no ha acabat aquí hi ha hagut d’intervenir fins a tres vegades abans de deixar pas de nou al seu company a la porteria.

A tres minuts del final el Vic ha disposat d’una nova ocasió per fer el gol de l’honor. En aquest cas per la desena falta dels locals. El jugador vigatà ha intentat superar Àlex Mañé, aixecant i picant, però el porter ha aguantat bé i ha posat pany i forrellat a la seva porteria.
Jordi Arboix s’ha pogut apuntar a la festa golejadora del Congrés a dos minuts de la finalització. Arboix no ha desaprofitat la falta directa. Ha amagat en primera instància i quan el porter el tenia a terra ha xutat a plaer (4-0).

El proper compromís de l’esquadra de Dani Setién serà la pista de l’Olot, d’aquí a dues setmanes, amb l’objectiu d’intentar allargar la bona dinàmica en la qual està immers l’equip groc-i-negre.

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas.

CP VIC B: Iker Jiménez, Pau Solà, Nil Genero, Joel Carner, Nil Baucells, Martí Navarro, David Quintanilla, Arnau Cirera i Albert Masoliver.

GOLS: 1-0 Albert Aubets 3’, 2-0 Marc Aubets 4’, 3-0 Marc Aubets 8’ (descans); 4-0 Jordi Arboix 48’.

ÀRBITRE: Gerard Escobar Targeta Blava a Nil Generó .