Demostració de caràcter a Vila-Seca

El CP Congrés La Sagrera Es Mou tanca la primera fase de la Nacional Catalana amb quatre triomfs seguits    

L’esquadra de Dani Setién ha suat de valent per sumar un nou triomf després de batre el Vila-Seca per la mínima (2-3). Els locals han posat contra les cordes als groc-i-negre amb un parcial de 2 a 0, anotant en les dues clares ocasions de la primera part. Però el Congrés no ha deixat de creure en cap moment i ha capgirat la situació amb gols d’Albert Aubets, Martí Ferrer -en superioritat- i Sergi Ortiz després d’una gran acció personal en que ha culminat la remuntada.

El Congrés ha portat la iniciativa en tot moment i ha anat a la recerca del gol des del primer moment. Però una vegada i un altre s’ha trobat amb un estel·lar Oriol Borràs sota pals que ho ha impedit.

El conjunt dirigit per Ricard Notario ha inaugurat l’electrònic, als 13’, després d’una transició rapida que ha deixat completament sol a Marc Vergés davant de David Salellas. Els locals han aprofitat molt bé les seves oportunitats i a la primera de cara a porteria han fet el primer gol.

Tot i aquest gerro d’aigua freda els de Dani Setién han mantingut el seu guió i han imprès molta intensitat i velocitat en la circulació de pilota. Però el gol s’ha volgut resistir pel conjunt groc-i-negre.

Mentrestant el Vila-Seca a la segona vegada que els locals han agafat a la contra, al Congrés no ho han desaprofitat per fer el segon als 20′. Marc Vergés ha esperat el moment precís per assitir a Jose Rizos quan David Salellas ha quedat completament venut i ha rematat a plaer (2-0).

A la represa Dani Setién ha fet un canvi a la porteria i ha donat entrada a Alex Mané. El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha necessitat només sis minuts per igualar l’encontre. En primera instancia Albert Aubets ha posat la primera pedra aprofitant un pilota morta dins l’area després d’una falta.

Després d’aquesta diana ha arribat la jugada polèmica del partit. Pere Tella ha estat amonestat amb una targeta blava per no girar-se adequadament, després de tres advertiments. Els de Setién han aprofitat la superioritat per posar el 2 a 2 gràcies a una bona finalització de Martí Ferrer.

A vuit minuts del final Sergi Ortiz s’ha cuinat tot sol el tercer gol amb una gran acció personal que ha finalitzat aixecant la pilota en el moment precís. Una mostra de qualitat tècnica del 8 del Congrés (2-3).

FITXA TÈCNICA

CH VILA-SECA : Oriol Borràs , Pol Pàmies, Marc Vergés, Jaume Pàmies, Pere Tella, Abel Salvadó, Pau Garcia, Arnau Galindo Arnau Moragas Josep Maria Virgili.

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer,Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Pol Perpinyà, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas.

GOLS: 1-0 Marc Vergés 13’, 2-0 Jose Rizos 20’, (descans); 2-1 Albert Aubets 30’, 2-2 Martí Ferrer 31’, 2-3 Sergi Ortiz 42’.

ÀRBITRE: Òscar Casanovas Targeta Blava a Pere Tella .

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023