Bones Festes

S’acaba un any diferent i complicat, marcat per un virus que ens ha obligat a tancar-nos, mantenir distàncies i protegir-nos amb una mascareta. Una pandèmia que no ens ha permès gaudir de moltes activitats i que ha limitat molt la nostra vida.

Ara és moment d’agafar aire, renovar energies i mirar cap endavant amb il.lusió, alegria, afrontant nous reptes, somnis i projectes. És moment de valorar el què som i el que tenim.

Seguirem treballant i acompanyant les nostres patinadores, jugadors i les seves famílies per què les restriccions i les limitacions (que haguem de seguir) no ens impedeixin seguir gaudint del Patinatge i l’Hoquei.

Volem desitjar-vos. BON NADAL I FELIÇ ANY NOU !!

Cordialment,

Junta del CP.Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023