Es constitueix el Roller Sports Council dels World Roller Games Barcelona 2019

El Club Patí Congrés forma part de l’òrgan assessor i consultiu d’aquest esdeveniment multidisciplinar dels esports de patinatge sobre rodes

16/09/2016

El Roller Sport Council, òrgan consultiu i assessor dels World Roller Games de Barcelona 2019 del que forma part el Club Patí Congrés, va quedar constituït aquest dijous en un acte celebrat al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

L’acte, presidit pel comissionat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, ​​David Escudé, va comptar amb la presència i explicacions del president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana; el seu secretari general, Quim Pastor; i de l’adjunt a la presidència de la Real Federación Española de Patinaje, Carlos Feriche, en representació del president, Carmelo Paniagua, qui es troba a la Xina amb motiu del Mundial de patinatge de velocitat.

En representació del Club Patí Congrés van assistir a l’acte de constitució del Roller Sports Council la seva presidenta, Cristina Clota, que en formarà part activa; el vicepresident i president de la secció d’hoquei, Àngel Martínez; i el membre de la junta directiva i cap de comunicació, Carles Gallén.

L’òrgan acabat d’estrenar, expert en patinatge urbà i que engloba tots els clubs de Barcelona i la seva àrea metropolitana vinculats als esports amb patins de roda petita, neix amb la voluntat d’aportar activitats i projectes al programa general dels World Roller Games Barcelona 2019, un esdeveniment multidisciplinari que englobarà els campionats del món de totes les modalitats de la Federació Internacional de Patinatge sobre rodes (FIRS).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023