El Piera també arrenca un punt de la nostra pista a dos minuts del final (3-3)

Malgrat el segon empat consecutiu a casa, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou segueix líder provisional del grup B de Nacional Catalana

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va sumar dissabte contra l’HC Piera, subcampió la passada temporada i campió de la Copa Generalitat i la Supercopa, el seu segon empat consecutiu a 3 gols a casa i la seva tercera jornada consecutiva sense guanyar, però malgrat tot segueix líder del grup B de Nacional Catalana amb 15 punts, un més que el CH Olot, segon amb 14, i dos més que l’HP Tona, tercer amb 13, que encara tenen un partit pendent entre ells.

Com tots els partits de la categoria, la igualtat va presidir el duel, en el que l’equip dirigit per Dani Setién va remuntar el 0-1 amb el que es va arribar al descans per a avançar-se per 3-1 a la segona part i, malgrat tenir clares ocasions per fer el 4-1, al final no va poder mantenir aquesta avantatge i va veure com el Piera li empatava a manca de dos minuts de falta directa després d’una rigorosa targeta blava a Marc Aubets.

A la primera part, el Congrés va merèixer marcar, però l’únic que ho va fer va ser el Piera gràcies a un gol de Ferran March en el minut 15. A la segona el Congrés va remuntar amb gols d’Albert Aubets, Marc Aubets i Àlex Martínez, però no va saber sentenciar a un rival expert que amb moltes faltes va saber portar el partit al seu terreny i el Congrés, poc encertat en les jugades a bola aturada, ho va pagar als últims cinc minuts, quan el Piera va acabar empatant, un resultat que es va repetir en tots els partits de la jornada.

A la propera jornada, el Congrés visitarà al Tona en un partit que es disputarà entre setmana, dijous dia 15.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou 3 (0 i 3): Àlex Mañé, Marc Aubets (1), Àlex Martínez (1), Jordi Arboix, Albert Aubets (1), Martí Ferrer, Pau Aparicio, Iñaki Cabezas i David Salelles

HC Piera, 3 (1 i 2): Àlex Ferrer, Èric Vives (1), Ferran March (1), Albert Gramunt, Dani Fernández, Arnau Dilme, Marc Muntané (1), Marc Gumà i Jaume Arnau

Gols: 0-1, Ferran March, 15’ (descans); 1-1, Albert Aubets, 34’; 2-1, Marc Aubets, 39’; 3-1, Alex Martínez, 45’; 3-2, Èric Vives, 45’; 3-3, Marc Muntané, 48’

Àrbitre: Xavier Valiente. Targetes blaves a Marc Aubets, Ferran March i Jaume Arnau. 13 faltes d’equip el Congrés i 22 el Piera

DERROTA DEL 1a CATALANA A REUS

Aquest diumenge també ha jugat el sènior de 1a Catalana, que ha perdut per 6-3 a la pista del Reus Deportiu i és 12è amb 8 punts.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023