Primera derrota de la temporada del Nacional Catalana, que malgrat tot segueix líder del grup B

A la sisena jornada va arribar la primera derrota del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a la Nacional Catalana masculina. En el partit més gris del que portem de temporada, el primer equip del Congrés va ser superat per 5-2 pel Noia Freixenet al Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní, però malgrat tot segueix liderant la classificació del grup B amb tres punts d’avantatge sobre el Cerdanyola i l’Olot, que ha jugat un partit menys.

Malgrat ocupar la vuitena i última posició del grup amb només un punt, el Noia, amb una pressió molt alta i una gran velocitat en totes les seves accions, va ser superior a l’equip dirigit per Dani Setién. Al descans es va arribar amb un mínim 1-0 pel Noia gràcies a un gol de Marc Carrasco al minut 18, però només començar la segona part Arnau Güell va fer el 2-0 i Roger Montserrat el 3-0 al minut 35.

Amb 3-0 en contra, el Congrés va reaccionar i Àlex Martínez va fer el 3-1 quan encara mancaven 11 minuts pel final, però el Noia va respondre amb dos gols consecutius que van posar el 5-1 al marcador. Amb 9 minuts per jugar, encara hi havia temps per intentar la remuntada i de fet el Congrés va tenir opcions per fer-ho, ja que va gaudir de dues faltes directes, que el porter local li va aturar a Marc Aubets i Jordi Arboix. I el mateix Arboix, a dos del final, va maquillar el resultat final amb el 5-2.

A la propera jornada, el CP Congrés rebrà a casa al Cerdanyola en un partit que es jugarà diumenge dia 27 a les 16.05 hores i serà televisat en streaming per Xala, la plataforma de continguts audiovisuals de la Xarxa de televisions locals.

FITXA TÈCNICA

CE Noia Freixenet, 5 (1 i 4): Joan Nadal, Roger Monserrat (2), Pere Urpí (1), Arnau Güell (1), Marc Carrasco (1), Toni Masip, Antoni Salvadó, Nil Dilmé i Oriol Xaus

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 1 (0 i 2): Àlex Mañé, Marc Aubets, Jordi Arboix (1), Pau Aparicio, Iñaki Cabezas, Martí Ferrer, Albert Aubets, Àlex Martínez (1) i David Salellas

Gols: 1-0, Marc Carrasco 18’ (descans); 2-0, Arnau Güell 27’; 3-0, Roger Monserrat 35’; 3-1, Àlex Martínez 39’; 4-1, Pere Urpí 40’; 5-1, Roger Monserrat 41’; 5-2, Jordi Arboix 48’

Àrbitre: Oscar Casanovas. Tarjeta Blava a Roger Monserrat. Faltes d’equip: 12 el Noia i 8 el Congrés

La classificació queda així:

L’ANDORRA NO ES PRESENTA CONTRA EL 1a CATALANA I EL 3a CATALANA GUANYA

L’equip sènior de 1a Catalana no va poder jugar dissabte el seu partit contra l’Andorra a casa perquè el rival no es va presentar i ara serà el Comitè de Competició el que haurà de decidir. El 3a Catalana, per la seva banda, va guanyar per 5-6 a la pista del Martinenc un partit que dominava per 1-5 i se li va complicar al final, i ara és cinquè del grup C amb 10 punts.

Aquests han estat els resultats dels nostres equips de l’última jornada:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023