El CP Congrés-La Sagrera Es Mou rep aquest diumenge a casa (12.30 h) al SD Espanyol, un dels favorits a l’ascens a Nacional Catalana

Recordeu que la Marató de Barcelona alterarà el trànsit de la ciutat i provocarà el tall d’alguns carrers propers a la Pista Coberta Cristina Clota

La Pista Coberta Cristina Clota viurà aquest diumenge (12.30 h) un partit dels que fan afició amb la visita del SD Espanyol, un dels grans favorits a l’ascens a Nacional Catalana, que jugarà contra el primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a la 22a jornada del grup B de Primera Catalana.

El SD Espanyol arriba al partit sisè a 10 punts del Congrés, que és segon empatat a 48 amb el Barça, i tots dos ho fan després d’haver empatat a la jornada anterior amb sensacions molt diferents. Mentre el Congrés ho va fer patint a la pista del cuer Martinenc (1-1), l’Espanyol va igualar al final un partit que anava perdent contra el Barça (2-2), el seu gran rival.

En cas de victòria, el Congrés donaria un pas molt important en les seves aspiracions de torna a Nacional Catalana, ja que això li permetria mantenir el pols amb el Barça, que unes hores abans rebrà a les Llars Mundet al Montbui, i allunyar a 13 punts a l’Espanyol a vuit jornades del final.

Recordem que a Nacional Catalana hi puja directament el primer del grup B juntament amb el de l’A, mentre que del segon al cinquè jugaran una fase d’ascens amb els quatre equips de l’altre grup, de la que només en pujaran dos més.

Si teniu pensat acostar-vos a les nostres instal·lacions, recordeu que aquest diumenge se celebrarà la Marató de Barcelona, que afectarà durant tot el matí el trànsit de la ciutat i directament a l’entorn de l’Escola Pegaso amb molts carrers tallats.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023