El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya a Igualada (2-3) i és líder provisional del grup B de Primera Catalana

L’equip groc-i-negre suma tres punts molt importants a Les Comes i es posa primer amb tres punts d’avantatge sobre el Reus Deportiu i el SD Espanyol, que encara han de jugar

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou va obtenir aquest dimecres al vespre una patida però important victòria per 2-3 contra l’Igualada HC al Poliesportiu de les Comes en partit avançat del grup B de Primera Catalana que el col·loca com a líder provisional a l’espera de que aquest cap de setmana es completi la 13a jornada.

En un partit molt seriós, el Congrés es va endur tres punts molt importants que, a manca del Reus Deportiu-Barça i el Lleida Llista-SD Espanyol, el deixen provisionalment com a líder amb tres punts d’avantatge sobre l’equip roig-i-negre i el blanc-i-blau.

Un gol de Jordi Arboix al minut 10 de la primera part va avançar al Congrés, que als 29 segons de la segona va marcar per mitjà d’Albert Aubets. Tres minuts després arribava el 0-3 en una gran jugada del júnior Àlex Martínez, que premiava el bon partit dels homes de Dani Setién.

L’Igualada, però, va reaccionar a partir de llavors i va posar setge la porteria d’Alex Mañé, que al minut 11 de la segona part va aturar una directa per la desena falta del Congrés. La pressió de l’Igualada a la recta final del partit va ser molt forta i malgrat encaixar dos gols, el segon de penal, als minuts 42 i 46, Àlex Mañé va evitar amb bones intervencions que l’Igualada acabés remuntant.

Amb aquests tres punts, el Congrés en suma 29 i avantatja en tres al Reus i al SD Espanyol, que jugaran els seus partits contra el Barça i el Lleida Llista dissabte i diumenge, respectivament. El següent partit del Congrés serà diumenge dia 16 a casa (13.15 h), precisament contra el Reus Deportiu.

Fitxa tècnica

Igualada HC, 2 (0 i 2): Carles Ferrer, Daniel Gual, Joaquim Aribau, Roger Càrdenas, Jesús Priego, Bernat Yeste, Armand Pujadó, Marc Carol (1), Aleix Marimon (1) i Xavier Bertran

CP Congrés-La Segrera Es Mou, 3 (1 i 2): Àlex Mañé, Albert Aubets (1), Jordi Arboix (1), Marc Aubets, Pau Aparicio, Martí Ferrer, Marc Escribà, Àlex Martínez (1) i David Salelles

Gols: 0-1, Arboix, 10’ (descans); 0-2, Albert Aubets, 26’; 0-3, Àlex Martínez, 29’; 1-3, Carol, 42’; 2-3, Marimon, 46’

Àrbitre: Daniel Picó. 9 faltes d’equip l’Igualada i 11 el Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023