Nou equips de la base, classificats per a les eliminatòries de Preferent i un jugarà directament al grup dels millors

Acabada la primera fase de les categories base, nou equips del nostre club s’han classificat per les eliminatòries d’accés als grups de Preferent (Júnior A i B, Juvenil A i B, Infantil A, Aleví A i B, Benjamí A i Prebenjamí A) i un, l’Iniciació A, ja està classificat directament a manca d’una jornada.

Tots ells ja saben també als equips que s’hauran d’enfrontar a les eliminatòries després de fer-se el sorteig aquesta setmana.

Els Júnior A i B, primers dels seus grups, s’enfrontaran respectivament al Martinenc A i al Mataró el 2 i el 16 de desembre amb la tornada a casa. El Juvenil A, primer de grup, jugarà contra el Vilanova en les mateixes dates amb la tornada a casa, mentre el Juvenil B, segon, s’enfrontarà al Lloret B amb el segon partit fora. L’Infantil A, primer de grup, jugarà contra el Cambrils amb el segon partit a casa. L’Aleví A, primer de grup, jugarà contra el Cerdanyola B, també amb la tornada a casa, i l’Aleví B contra el CPI La Sagrera amb el segon partit fora. El Benjamí A i el Prebenjamí A, primers de grup, s’enfrontaran per últim al Sant Just A i al Sant Ramon de Vilafranca, també amb la tornada a casa.

Els equips de les categories Aleví i Infantil que no s’han classificat per a les eliminatòries de Preferent (Aleví C i Infantils B i C), per la seva banda, jugaran uns triangulars per accedir a la nova Copa Catalana.

Resultat del sorteig de les eliminatòries de Preferent
(Anada 1 o 2 de desembre/Tornada 15 o 16 de desembre)

Martinenc-Júnior A
Mataró-Júnior B
Vilanova-Juvenil A
Juvenil B-Lloret B
Cambrils-Infantil A
Cerdanyola B-Aleví A
Aleví B-CPI La Sagrera
San Just A-Benjamí A
Sant Ramon A-Prebenjamí A

Eliminatòries d’accés a la Copa Catalana

Aleví C-Noia B (1 o 2 desembre) i Aleví C-Reus Deportiu C (15 o 16 desembre)
Infantil B-Tona (1 o 2 desembre) i Infantil B-Breda (15 o 16 desembre)
Infantil C-Taradell B (1 o 2 desembre) i Infantil C-Mollet (15 o 16 desembre)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023