El primer equip del nostre club visita aquest diumenge les Llars Mundet (17.00 h) per enfrontar-se al filial barcelonista a la 4a jornada de Primera Catalana

Després de la inesperada derrota de la passada jornada a casa contra el CH Santa Perpètua, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou intentarà recuperar el pols aquest diumenge a la pista del FC Barcelona Lassa C en partit de la quarta jornada del grup B de la lliga de Primera Catalana.

El conjunt dirigit per Dani Setién jugarà a les 17.00 h al pavelló de les Llars Mundet, seu dels equips formatius del Barça, contra un rival format bàsicament per jugadors júniors que després de perdre a casa el primer partit contra el Sitges ha guanyat els dos següents a fora contra el Santa Perpètua i el Monjos.

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou va guanyar els dos primers partits de la temporada (a casa contra el Vila-seca i fora a la pista del Sitges), però va perdre el tercer contra el Santa Perpètua.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn