El CP Congrés-La Sagrera Es Mou encaixa la seva primera derrota a Primera Catalana en un mal partit

El CH Santa Perpètua es va endur els tres punts de la Pista Coberta Cristina Clota

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha encaixat aquest diumenge la seva primera derrota al grup B de Primera Catalana després de perdre clarament contra pronòstic a casa (2-5) contra el CH Santa Perpètua, que encara no coneixia la victòria.

En un partit molt fluix en defensa, el Santa Perpètua va sorprendre al Congrés a la primera part (2-3) i a la segona va acabar sentenciant per a assolir la seva primera victòria davant un equip que havia guanyat els dos primers encontres i aspirava a sumar el tercer triomf consecutiu.

A la primera part el Congrés va enviar dues pilotes al pal, però en general va fer un mal partit en defensa i a la segona, tot i intentar-ho, no va tenir gaires oportunitats en atac i les poques que va disposar les va resoldre el porter rival.

Després d’aquesta inesperada derrota tocarà refer-se a la següent jornada, en la que l’equip dirigit per Dani Setién jugarà a les Llars Mundet contra el FC Barcelona.

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (2 i 0): Àlex Mañé, Marc Aubets, Marc Escribà, Jordi Arboix, Albert Aubets (1), Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Pau Aparicio (1) i David Salelles (ps)

CH Santa Perpètua, 5 (3 i 2): Adrián Galán, Òscar Subirats, Ramon Subirats, Erik Andrés (1), Joel Pérez (3), Marc Pallarès, Eloy Algarra, Iker Acebal (1), Albert Codesal i Daniel Gispert (ps)

Gols: 0-1, Pérez, 8’; 1-1, Aparicio, 6’; 1-2, Andrés, 17’; 1-3, Pérez, 20’; 2-3, A. Aubets, 24’ (descans); 2-4, Acebal, 27’; 2-5, Pérez, 38’

Àrbitre: Aleix Gorina