Martí Ferrer torna al primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

La passada temporada va jugar al Sabaneta HC de Medellín mentre feia les seves pràctiques dels estudis de Treball Social a Colòmbia

Martí Ferrer, que la passada temporada va jugar amb el Sabaneta HC de Medellín mentre feia les seves pràctiques dels estudis de Treball Social a Colòmbia, tornarà al primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou aquest proper curs a Primera Catalana.

Format a les categories inferiors del club, Martí Ferrer, de 23 anys, va jugar dues temporades a l’equip de Nacional Catalana del CP Congrés abans de marxar cap a Colòmbia i ara torna per a completar la plantilla del primer equip.

Martí Ferrer i el porter Àlex Mañé, procedent del CH Mataró, seran les dues novetats de l’equip per cobrir les baixes dels retirats Oriol Morell i Àlex López, mentre Dani Setién substituirà a August de Nòbregas a la banqueta. 

Completaran l’equip els germans Marc i Albert Aubets, Jordi Arboix, Pau Aparicio, Marc Escribà i David Salelles, més els júniors que consideri oportú cada partit Dani Setién.

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou jugarà aquesta temporada al grup B de Primera Catalana, en el que també hi seran Andorra, Santa Perpètua, Lleida Llista, Barça, Bell·lloc, Igualada, Martinenc, Reus Deportiu, SD Espanyol, Vendrell, Montbui, Vila-seca, Sant Cugat, Sitges i Monjos.

FOTO: Martí Ferrer, entre Marta Montoya, presidenta de la secció d’hoquei patins del CP Congrés-La Sagrera Es mou, i Xavier Perpinyà, directiu responsable de l’Àrea Esportiva

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023