El CP Congrés-La Sagrera Es Mou assoleix una gran victòria a Tona (7-10) per tancar una llarga etapa a Nacional Catalana

L’últim partit de la temporada va ser el darrer que va dirigir August de Nòbregas, que el proper curs no seguirà entrenant l’equip, mentre els veterans Àlex López i Uri Morell també ens deixen

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va tancar el passat cap de setmana amb una victòria a la pista de l’HP Tona (7-10) una llarga etapa de 14 temporades a la Nacional Catalana, la categoria més alta de l’hoquei patins català.

Afectat per la mala sort i per un nou i injust sistema de competició que aquesta temporada va estrenar uns play-offs que no premiaven la regularitat, el Congrés feia ja unes setmanes que havia baixat i amb la victòria al segon partit contra el Tona va acabar la lliga en la tretzena posició, la primera de les quatre de descens a Primera Catalana.

Amb cinc gols de Jordi Arboix, tres de Marc Escribà i un cada un dels germans Albert i Marc Aubets, el Congrés va acabar la lliga amb bon sabor de boca, guanyant amb autoritat un equip que la temporada anterior havia estat a punt de pujar a Primera estatal. Amb els cinc gols contra el Tona, Arboix ha acabat convertint-se en el màxim realitzador de l’equip aquesta temporada (26) superant Albert Aubets (24), Pau Aparicio i Marc Aubets (19).

L’últim partit de la temporada va ser també el darrer que va dirigir August de Nòbregas, que el proper curs no seguirà entrenant l’equip. Després de quatre temporades a la banqueta, de Nòbregas va posar punt i final a la seva etapa al CP Congrés, igual que els veterans Àlex López i Uri Morell, que després d’estar molts mesos de baixa per lesió han decidit retirar-se.

Moltes gràcies per tots aquests anys que heu dedicat al CP Congrés, August, Àlex i Uri. Mai no us oblidarem!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023