El Benjamí A del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, subcampió del Campionat Territorial de Barcelona

El nostre equip va perdre la final a la tanda de penes màximes contra el CP Voltregà, però es va classificar per jugar el Campionat de Catalunya

La base del CP Congrés-La Sagrera Es Mou segueix donant bones notícies. Si fa unes setmanes l’Infantil A es va classificar per jugar el Campionat de Catalunya de Cassà de la Selva i es va classificar vuitè, el diumenge 6 de maig el Benjami A del nostre club es va proclamar subcampió del Campionat Territorial de Barcelona celebrat a Vilafranca del Penedès.

En una gran final, el nostre equip va perdre contra el CP Voltregà a la tanda de faltes directes després que el temps reglamentari i la pròrroga acabessin amb empat (3-3) i no va poder aixecar la copa de guanyador, que es va endur l’equip de Sant Hipòlit. Malgrat la derrota, el segon lloc final classifica al nostre equip per al Campionat de Catalunya que del 25 al 27 de maig es celebrarà a Bigues i Riells.

A les semifinals, el Congrés havia superat al CP Vilanova A per 3-2 mentre a la fase de grups també havia guanyat els dos partits al Caldes A (4-2) i al Caldes B (8-2).

Aixi que moltes felicitats Eloi, Nil, Joan, Oleguer, Hugo, Gerard, Ariadna, Guillem i als reforços Guillem i Marc i també als misters (Sergi i Victor) i al delegat (Pepe). 

1,2,3…Congrés!!!!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023