Juga a l’Infantil A del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, és de primer any i encara no ha complert els 15

Avui us portem una bona notícia de les que no estem molt habituats. Es tracta de la convocatòria d’Iñaki Cabezas, jugador del nostre Infantil A, per a un control de la selecció espanyola sub-17 al CAR de Sant Cugat.

Iñaki Cabezas, infantil de primer any nascut el 2003, ha estat convocat per a un dels dos controls que el seleccionador espanyol sub-17, Jordi Boada, farà el dia 11 de març al CAR de Sant Cugat de cara a provar jugadors per a les seleccions estatals.

Des del CPCongrés-La Sagrera Es Mou volem felicitar per aquesta convocatòria a l’Iñaki, que va arribar al nostre club la passada temporada, essent Aleví de segon any, procedent del Club Hoquei Claret.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn