Dos equips del Barça en visiten aquesta setmana

Uns dies després de que la nostra base fes un partidet al Palau, aquest dimecres juguen els Veterans A del FC Barcelona (21.45) i diumenge al matí el primer equip de Nacional Catalana (12.15)

Dissabte passat els equips més petits del club van jugar un partit al Palau Blaugrana a la mitja part del partit d’OK Lliga entre el FC Barcelona i el CE Vendrell i aquesta setmana seran els equips del Barça els que en visitaran, ja que entre els tretze partits que aquesta setmana jugaran els nostres equips a la Pista Coberta Cristina Clota n’hi haurà dos contra els blaugrana.

Dimecres 31 de gener, a les 21.40, els Veterans A rebran al Barça, líder de la Lliga A i en el que juguen ‘velles glòries’ com Gaby Cairo, Miguel Plaza o Lluís Segarra, que han estat o estan vinculats al Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou.

I diumenge 4 de febrer, a les 12.15 hores, el sènior de Nacional Catalana jugarà contra el Barça B, que como el nostre primer equip lluita per la quarta plaça del grup 1 que dóna accés directe a jugar el playoff pel títol i l’ascens.

Seran dos partidassos per gaudir i donar suport als nostres equips. No hi falteu!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023