El CP Congrés dirigirá aquest diumenge un Taller d’Hoquei Patins a les pistes municipals del Parc de la Pegaso

Des de divendres fins diumenge se celebrarà la Festa d’Inici de les dinamitzacions esportives a les pistes poliesportives del parc

Aquest proper diumenge, de 11.00 a 12:30 hores, tècnics del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou dirigiran un Taller d’Hoquei Patins i iniciació al patinatge, una de les activitats de la Festa d’inici de les dinamitzacions a les pistes poliesportives del Parc de La Pegaso.

L’activitat, que dirigirà Víctor Cruz, coordinador de la base del nostre club, tindrà lloc a la pista de futbol sala del Parc de la Pegaso, i estarà dirigida a infants i joves del barri.

Durant tot el cap de setmana, des de divendres dia 26 fins diumenge dia 28, tindran lloc diverses activitats esportives a les pistes poliesportives municipals del Parc com l’hoquei patins, futbol sala, basquet o gimnàstica de manteniment.

A més, es farà un cercavila i un espectacle a càrrec de l’entitat Recicleta, una Batucada dels tabalers de l’Escola Pegaso Toc de Pegàs, un taller d’iniciació a la zumba, una gimcana multiesportiva i diversos jocs tradicionals.

Les activitats, que seran de lliure accés i destinades a tots els públics, tindran lloc divendres de 16.30 a 20.30 hores i dissabte i diumenge de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.30 hores.

MÉS INFORMACIÓ (Cliqueu aquí)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023