El Club Patí Congrés, amb la Patinada Popular de la Sagrera, nou partits d’hoquei patins i contra la violència masclista

La Patinada sortirà a les 12.00 des de la plaça Masadas i enllaçarà amb la lectura del manifest contra la violència envers les dones i l’inici del partit de Primera Catalana contra el Taradell

Dintre d’un cap de setmana farcit d’activitats, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou viurà un diumenge 26 de novembre molt especial, en el que organitzará la 6a Patinada Popular de la Sagrera, tindrà nou partits d’hoquei patins amb participació dels seus equips i s’adherirà al Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

L’activitat estelar del dia serà la 6a Patinada Popular de la Sagrera, organitzada pel nostre club en motiu de les festes del barri i amenitzada pel grup de tabals ‘A toc de Pegàs’, que sortirà a les 12.00 hores des de la plaça Masadas i arribada a les pistes del nostre club a l’Escola Pegaso. La Patinada, plantejada com una passejada no competitiva, acabarà amb un pica-pica popular en el que tots els participants hi estaran convidats i que enllaçarà amb la lectura del manifest anti-masclista per part de la presidenta del club, Cristina Clota, acompanyada per dues jugadores de la nostra base, i el començament del partit del sènior de Primera Catalana contra el CP Taradell (12.45 h).

El primer equip sènior juga a Caldes

Després dels 18 partits que es van jugar entre dimecres i dissabte, aquest diumenge se’n disputen uns altres 9 amb participació dels equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, sis a casa i tres a fora.

Entre els de casa destaca el del grup A de Primera Catalana contra el Taradell. I entre els tres partits de fora, el més important és el que juga el primer equip sènior a la pista del Caldes (19.00 h), en el que intentarà puntuar per mantenir-se dintre dels quatre primers del grup B de Nacional Catalana i seguir mantenint opcions d’entrar al grup dels millors a la segona fase.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023