Primera derrota a casa del CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana en un partit boig (7-9)

L’estrena del nou horari dels diumenges a les 12.30 h no li ha provat al nostre primer equip contra un Vila-seca que ha fet molt mal al contracop.

L’estrena del nou horari per jugar els partits com a local, diumenge a les 12.30 hores, no li ha pogut anar pitjor al primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, que ha perdut per 7 a 9 contra el CH Vila-seca a la 5a jornada del grup B de Nacional Catalana i ha patit la primera derrota de la temporada a casa.

El Vila-seca, un equip acabat de pujar a Nacional Catalana, ha demostrat que l’empat de la jornada anterior contra el GEiEG no havia estat casualitat i s’ha endut la victòria en un partit boig que ha acabat amb les defenses de tots dos equips trencades.

Malgrat la derrota, el Congrés ha començat guanyant i res feia preveure el desenllaç final quan al minut 6 manava per 2-0 al marcador gràcies a dos gols de Marc Aubets i Jordi Arboix. Però el Vila-seca, amb un contracop molt perillós, li ha donat la volta al resultat (2-3) i a empentes i rodolons el Congrés ha aconseguit que la primera part acabés amb empat (4-4).

A la represa, però, el Vila-seca s’ha tornat a posar per davant i se’n ha anat de dos gols (4-6), mentre el nerviosisme ha aparegut a les files locals. A remolc del resultat, el Congrés ho ha intentat, però no ha tingut el seu dia en defensa i cada vegada que s’acostava en el marcador tornava a allunyar-se l’equip del Baix Camp, en el que han brillat Esteve Pujals (4 gols) i Pol Pàmies (3), dos jugadors amb passat a l’OK Lliga.

Amb 7-8 al marcador, el Congrés se l’ha jugat als últims segons amb un jugador més de pista en comptes del porter Àlex López, però no només no ha aconseguit empatar sinó que a manca d’un segon ha encaixat el definitiu 7 a 9.

A la propera jornada, el CP Congrés, que segueix provisionalment tercer de grup empatat a 9 punts amb l’Igualada i el mateix Vila-seca, visitarà al Capellades diumenge dia 22 a les 12.30 hores.

FITXA TÈCNCA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 7 (4 i 3): Àlex López, Marc Aubets (3), Marc Escribà, Oriol Morell, Jordi Arboix (1), Albert Aubets, Sergi López (1), Pau Aparicio (2) i Albert Mèlich
CH Vila-seca, 9 (4 i 5): Esteve Leal, Marc Vergés (1), Esteve Pujals (4), Jordi Morales, J. Arnau Moragas, Oscar Ortega, Xavier Díez (1), Pol Pàmies (3) i Daniel Torrell

Gols: 1-0, Marc Aubets, 4’; 2-0, Arboix, 6‘; 2-1, Pujals, 12‘; 2-2, Pàmies, 17‘; 2-3, Pàmies, 20‘; 3-3, Marc Aubets, 21‘; 3-4, Pujals, 23‘; 4-4, Marc Aubets, 24’ (descans); 4-5, Pujals, 29’; 4-6, Díez, 34’; 5-6, Aparicio, 35’; 5-7, Pujals, 37’; 6-7, Aparicio, 44’; 7-7, López, 46’; 7-8, Vergés, 48’; 7-9, Pàmies, 50’

Àrbitre: Joan Nicolàs.
Faltes d’equip: 9 el Congrés i 7 el Vila-seca

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023