El CP Congrés-LaSagreraEsMou es classifica per la F4 de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana

L’equip groc-i-negre supera per 6-3 a la fase prèvia de Taradell al CE Noia, que havia estat segon a la Lliga

11/06/2017

El primer equip sènior del CP Congrés-LaSagreraEsMou s’ha classificat aquest diumenge, per segon any consecutiu, per a la Final 4 de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana després de guanyar per 6-3 al CE Noia Freixenet en una de les quatre eliminatòries prèvies disputades a la pista del CP Taradell.

Com ens té acostumats últimament, l’equip dirigit per August de Nòbregas ha tornat a signar una remuntada, ja que ha començat perdent per 0-2 i després d’empatar a dos al descans ha tornat a donar-li la volta al marcador quan el Noia ha marcat el 2-3 només començar la segona part. La victòria del Congrés té un mèrit enorme, ja que el Noia va acabar segon a la Lliga i va tenir opcions de pujar a Primera Espanyola fins la última jornada.

A les semifinals de Cerdanyola, el CP Congrés s’enfrontarà contra el HC Piera, que també ha donat la sorpresa i s’ha imposat a l’HP Tona per 1-7. L’altra semifinal la jugaran el CP Taradell, que ha superat per 6-4 al Caldes, i el Sentmenat, que s’ha imposat per 5-2 al Capellades.

Fitxa tècnica

CP Congrés-LaSagreraEsMou, 6 (2 i 4): Àlex López, Marc Aubets (2), Albert Aubets (1), Marc Escribà (1), Oriol Morell (1), Jordi Arboix, Martí Ferrer (1), Pau Aparicio i Albert Mèlich
CE Noia Freixenet, 3 (2 i 1): Pau Romagosa, Xus Sola (3), Carles Martínez, Arnau Ribas, Albert Carbó, Xavier Aragonés, Roc Carbó i Oriol Xaus

Gols: 0-1, Sola, 10’; 0-2, Sola, 10’; 1-2, Albert Aubets, 13’; 2-2, Escribà, 18’ (descans); 2-3, Sola, 27’; 3-3, Ferrer, 31’; 4-3, Morell, 37’; 5-3, Marc Aubets, 43’; 6-3, Marc Aubets, 44’

Àrbitres: Daniel Picó i Oriol Pérez. Targetes blaves a Albert Aubets, Aparicio, Sola i Aragonés

L’INFANTIL A, TERCER A LA COPA FEDERACIÓ

Aquest cap de setmana també s’ha jugat la Final 4 de les quatre categories de la Copa Federació a Roda de Ter, on el nostre Infantil A ha acabat tercer després de perdre per 4-2 en una competida semifinal contra el HC Sentmenat D, que finalment ha est el campió, i guanyar per 3-2 a la UE Horta en el partit per la medalla de bronze.

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023