El CP Congrés-La Sagrera Es Mou, a per la setena jornada consecutiva sense perdre a Nacional Catalana

Una victòria aquest dissabte a Folgueroles asseguraria la permanència a manca de sis jornades

31/03/2017

El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou buscarà aquest dissabte a la pista del CP Folgueroles (18.30 h) la seva setena jornada consecutiva sense conèixer la derrota a la lliga de Primera Nacional Catalana.

L’equip dirigit per August de Nòbregas, que no perd des de que el 4 de febrer ho va fer per 4-2 a la pista del Cerdanyola, ha encadenat tres victòries i tres empats en les últimes sis jornades i vol mantenir la seva ratxa a la pista d’un equip que lluita per mantenir-se a Nacional Catalana i que, com tots els d’aquesta igualada categoria, no ho posarà gens fàcil.

El parit correspon a la 24a jornada i una victòria del CP Congrés a Folgueroles portaria dos premis afegits. D’una banda la permanència matemàtica a Nacional Catalana a sis jornades del final per catorzena temporada consecutiva, tot un rècord a la màxima categoria de l’hoquei patins català, i de l’altra mantenir-se entre els vuit primers classificats amb opcions de jugar la Copa de la Lliga a l’acabar la fase regular.

Aquesta setmana els equips del CP Congrés tenen 18 partits oficials (10 a casa i 8 a fora), dels que ja se n’han jugat dos, el que els Veterans B van guanyar dijous a la pista del Vilanova a la Lliga A (3-4) i el que el Juvenil A va guanyar també divendres a la del Martinenc (4-7),Aquesta és la graella de partits, que n’inclou sis a casa aquest dissabte i tres diumenge:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023