El CP Congrés-La Sagrera Es Mou, a per la sisena jornada seguida sense perdre

El primer equip de Nacional Catalana rep aquest dissabte (16.00 h) al Sentmenat, un dels equips més en forma de la categoria

25/03/2017

El primer equip del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà aquest dissabte a casa a l’HC Sentmenat (16.00 h), que el precedeix a la classificació de la Primera Nacional Catalana, amb el doble objectiu de prendre-li  la cinquena plaça i acostar-se a la quarta que ara ocupa el Capellades.

Amb l’empat de la setmana passada a la pista del Riudebitlles, un equip que ja havia empatat a Taradell i que aquest divendres va guanyar a Masquefa, el Congrés porta cinc jornades consecutives sense perdre, la millor ratxa d’aquesta temporada. Des de que el 4 de febrer va perdre a Cerdanyola (4-2), el Congrés ha sumat tres victòries (a Masquefa i a Ripoll i a casa contra el Sant Just) i dos empats (també a casa contra el Piera i a Riudebitlles) i contra el Sentmenat pot sumar el seu sisè partit sense perdre.

El rival, però, és un dels que està més en forma de la categoria, ja que des de que el Congrés el va guanyar a casa seva a la primera volta (4-8) només n’ha perdut un –a la pista del Lleida Llista– i ve de guanyar al Tona, tercer classificat empatat amb el Taradell i campió aquesta temporada de la Supercopa de Catalunya i la Copa Generalitat. El partit, doncs, promet espectacle.

La tarda de dissabte serà de les bones perquè abans del partit del Nacional Catalana el Benjamí B, tercer del grup 4 de Preferent,  rebrà al Vilassar A, segon classificat, amb l’objectiu de prendre-li el lloc i seguir somiant en anar a la fase final de la categoria malgrat que tots els seus jugadors menys un són de primer any. Després del nacional l’Infantil A rebrà al Santa Perpètua, segon del seu grup de la Copa Federació, i la tarda de dissabte a casa la tancarà el sènior de Primera Catalana, sisè del grup A, que rebrà l’Arenys de Munt, quart classificat.

Aquí teniu els horaris dels partits del cap de setmana, dels quals ja se n’han jugat uns quants:

Veterans A-Noia, 3-3
Aleví C-Jesuïtes Sarrià, 1-10
Prebenjamí B-Riudebitlles, 1-2
Iniciació B-Ripollet 0-3
Barcino-Juvenil B 0-2
La Salle Bonanova-Prebenjamí C 2-0 (lliga del CEEB, jugat en dues parts)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023