El Roda Barcelona torna aquest cap de setmana a la Vall d’Hebron

El CP Congrés hi participa amb partits d’exhibició dels més menuts i classes d’iniciació d’hoquei patins i patinatge

15/03/2017

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de març, la Vall d’hebron acollirà la segona edició del Roda Barcelona, la festa de promoció dels esports roller organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la Federació catalana de Patinatge amb la mirada posada amb el World Roller Games que la ciutat de Barcelona organitzarà l’any 2019.

La festa, en la que el Club Patí Congrés hi participarà com a una de les entitats col·laboradores de l’event, tindrà lloc a la zona delimitada pel carrer de la Granja Vella i l’avinguda Martí Codolar, al districte d’Horta-Guinardó, per sota del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron.

Dissabte, entre les 12.00 i les 19.30, i diumenge, entre les 9.00 i les 15.00 hores, tindran lloc una pila d’activitats de totes les modalitats del patinatge sobre rodes. I el CP Congrés oferirà, obertes a tothom, unes classes d’hoquei patins i una exhibició de partidets amb els més petits, una exhibició de patinatge artístic i hi tindrà un estand propi per oferir informació sobre el nostre club.

Aquest és el programa d’activitats:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023