Clara victòria del Nacional Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou sobre el Sant Just (6-2)

L’equip d’August de Nòbregas porta quatre jornades consecutives sense conèixer la derrota i està a només un punt del quart lloc

12/03/2017

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou s’ha pres aquest dissabte la revenja de la derrota que a la primera volta va patir a la pista de l’HC Sant Just, al que ha guanyat per un clar 6-2 en el partit de la 21a jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana que els dos equips han jugat a la Pista Coberta Cristina Clota.

El gol que Uri Morell ha marcat al primer minut de joc ha assenyalat el camí cap a una victòria més fàcil del que en principi es preveia, ja que el Congrés ha jugat a un gran nivell, especialment a la segona part, i el Sant Just ha donat algunes facilitats. Malgrat marcar tant aviat i al seu domini, l’equip que dirigeix August de Nòbregas només ha pogut anotar un segon gol a dos minuts del descans, obra d’Albert Aubets, però ha mantingut la seva porteria a zero.

A la segona part, el Congrés ha marcat el 3-0 només començar per mitjà de Pau Aparicio, que ha pujat definitivament del Primera Catalana al Nacional Catalana, i això ha donat tranquil·litat a l’equip. Uri Morell ha aportat una jugada de fantasia marca de la casa per fer el 4-0 als 6 minuts de la represa i el partit ha quedat molt aviat vist per sentència.

Un cert relaxament ha propiciat que Carles Torner marqués el 4-1 pel Sant Just, però poc després Martí Ferrer ha fet el 5-2 i, malgrat que el mateix Torner ha batut Àlex López de falta directa amb 3’46” per jugar, Pau Aparicio ha arrodonit un molt bon partit amb el 6-2 que ha fet a dos minuts del final en un ràpid contracop.

Després d’aquesta victòria, el Congrés, que ha encadenat quatre jornades sense perdre, es consolida en la setena plaça de la classificació amb 37 punts, a només un del quart classificat, que a manca del partit entre el Caldes i el Capellades d’aquest diumenge és el Lleida Llista. A la propera jornada el Congrés tindrà l’oportunitat de seguir sumant en la seva visita al Riudebitlles, cuer de la categoria.

Fitxa técnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou,6 (2 i 4): Àlex López, Marc Aubets, Uri Morell (2), Marc Calvache, Jordi Arboix, Albert Aubets (1), Pau Aparicio (2), Martí Ferrer (1) i David Salelles
HC Sant Just, 2 (0 i 2): Iñaki Ojanguren, David Candami, Àlex Sánchez, Josep Grima, Llorenç Miquel, Carles Torner (2), Pau Vilà, Guillem Cuadrado, Alejandro Polo i Rubén López

Gols: 1-0, Uri Morell, 1′; 2-0, Albert Aubets, 23′ (descans); 3-0, Pau Aparicio, 25′;  4-0, Uri Morell, 31′; 4-1, Carles Torner, 40′; 5-1, Martí Ferrer, 43′; 5-2, Carles Torner (directa); 6-2, Pau Aparicio, 48′

Àrbitre: Àngel Tavera. 10 faltes d’equip al Congrés i 7 al Sant Just

GOLEJADA DEL SEGONA CATALANA

Aquest dissabte també ha jugat el sènior de Segona Catalana, que ha golejat per 1-9 al CP Malgrat en una bona actuació global culminada amb un hat-trick del juvenil Pol Perpinyà.  També cal destacar la victòria del Benjamí B contra el Palau de Plegamans C (7-1) que el manté a la tercera posició del seu grup amb opcions de classificar-se per la fase final del Campionat Territorial de Barcelona.

Altres resultats:
Sentmenat B-Aleví C                             11-2
Prebenjamí B-Santa Perpètua D       3-1
Manlleu B-Prebenjamí A                      2-3
Claret-Juvenil B                                        1-3
Benjamí A-Bigues i Riells A                 2-4
Iniciació B-Arenys de Munt B             3-1
Vilanova A-Iniciació A                           3-0

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023