El CP Congrés-La Sagrera Es Mou supera el Lleida Llista en un partit pràctic (4-1)

L’equip groc-i-negre torna al camí de la victòria contra un rival amb segell d’OK Lliga

14/01/2017

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha guanyat aquest dissabte per 4-1 al Lleida Llista ICG en el partit que ha tancat la primera volta de la lliga de Primera Nacional Catalana, la qual cosa li ha permès pujar provisionalment fins la setena posició amb 24 punts.

El Lleida, un bon equip amb segell d’OK Lliga com correspon a un filial de la màxima categoria estatal, arribava a la Pista Coberta Cristina Clota amb opcions de ser quart al final de la primera volta i classificar-se per la Copa Generalitat, però s’ha trobat amb la millor versió del Congrés, que ha jugat un partit molt pràctic i s’ha endut els tres punts en joc.

Malgrat la còmoda avantatge en el marcador final, el Congrés no ho ha tingut fàcil per superar al seu rival, ja que després que Martí Ferrer avancés a l’equip groc i negre al minut 6 i Uri Morell fes el 2-0 a l’11 al convertir una falta directa, un gol de Jordi Capdevila quatre després ha posat emoció. De totes formes, el 2-1 ja no s’ha mogut a la primera part malgrat que a 37 del descans Marc Calvache ha disposat d’un penal a favor que ha enviat al pal.

Però dos gols pràcticament consecutius en un interval de 41 segons a la segona part, el primer d’Albert Aubets en un xut des de fora l’àrea en el minut 6’07” i el segon del seu germà Marc en el 6’48” en un tir creuat, han posat al Congrés amb tres gols de marge i el Lleida ja no ha estat capaç de reaccionar.

El Congrés hauria pogut marcar el 5-1 en una directa que Morell ha errat quan Enric Duch ha vist una targeta blava a 11’34” del final, a 6’25” Àlex López n’ha aturat una altra per una blava a Marc Calvache i a 1’47” ha estat Yerai Cebrian, que reapareixia amb el primer equip després de molt temps d’absència, qui ha errat una tercera directa per la desena falta del Lleida.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (2 i 2): Àlex López, Marc Aubets (1), Albert Aubets (1), Marc Calvache, Uri Morell (1), Jordi Arboix, Martí Ferrer (1), Yeray Cebrian i David Salelles (ps)
Lleida Llista ICG, 1 (1 i 0): Roger Cornudella, Marc Cuevas, Jordi Capdevila (1), Ramon Capdevila, Marc Vallès, Enric Duch, Sergio Pérez, Carlos Manzano, Jordi Badia i Albert Mola (ps)

Gols: 1-0, Martí Ferrer, 6’, 2-0, Uri  Morell (directa), 11’; 2-1, Jordi Capdevila, 15’ (descans); 3-1, Albert Aubets, 31’; 4-1, Marc Aubets, 32’

Àrbitre: Pere Ramos. Targetes blaves a Calvache i Duch.
Faltes d’equip: 8 el Congrés i 11 el Lleida

DURA DERROTA DEL SEGONA CATALANA

El sènior de Segona Catalana, per la seva banda, ha patit una severa derrota en la seva visita a Palau de Plegamans, on ha perdut per 10-2 contra un rival superior. El dos gols del Congrés els ha fet Xavi Font.