El CP Congrés participa a la Cavalcada de Reis entre Sant Andreu i la Sagrera

Com és habitual des de fa uns anys, una delegació del nostre club desfilarà amb patins acompanyant Ses Majestats els Reis d’Orient

05/01/2017

Un any més, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou participarà aquest dijous, 5 de gener, a la Cavalcada de Reis entre els barris de Sant Andreu i la Sagrera, organitzada conjuntament per les comissions de festes de Sant Andreu de Palomar i la Sagrera, l’Eix Comercial i el Consell Municipal del Districte de Sant Andreu, en la que una representació del club desfilarà amb patins per repartir caramels i somriures als més petits.

La delegació del CP Congrés estarà formada per una carrossa guarnida que anirà seguida per membres de les seccions de patinatge i hoquei del club, que desfilaran amb patins acompanyant a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Els Reis d’Orient arribaran cap a les 17.30 h a la plaça de l’Estació i es dirigiran a la seu del districte de la plaça Orfila per saludar des del balcó. Des d’allà sortirà la Cavalcada, que seguirà pel Passeig Torras i Bages, carrer Palomar, carrer Gran de Sant Andreu, carrer de la Sagrera i carrer Coll fins arribar a la plaça Masadas cap a les 20.30 h. Tant a la plaça Orfila com a la de Masadas l’associació La Sagrera Es Mou, amb la que col·labora el nostre club, farà una recollida de cartes i aliments. 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023