El 2a Catalana jugarà contra l’Arenys de Mar la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga

El partit ve determinat per la classificació de la primera volta, en el que el nostre equip va ser vuitè, i es disputarà el dia 21 de gener a la nostra pista

31/12/2016

L’equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou de 2a Catalana ha quedat aparellat amb l’Arenys de Mar a la primera ronda eliminatòria de la Copa de la Lliga que es jugarà el proper 21 de gener a les 12.45 h a la Pista Coberta Cristina Clota.

La classificació de la primera volta de la lliga, en la que el Congrés va acabar vuitè del grup D, va determinar els emparellaments segons els coeficients de cada equip i al nostre 2a Catalana li ha correspost jugar contra l’Arenys de Mar, que va ser sisè al mateix grup. En el partit que van jugar entre ells, disputat a Arenys de Mar, el nostre equip va perdre per 4-3 i el 4 de març han de tornar a jugar a la nostra pista. 

La Copa de la Lliga de 2a Catalana la disputen els 64 equips millors classificats dels 5 grups de la categoria després de la primera volta i es juga en quatre rondes eliminatòries a partit únic amb un quadre ja determinat pels coeficients de cada un. A les dues primeres els partits es juguen a la pista de l’equip pitjor classificat, la tercera a la del millor classificat i la quarta serà una Final a Quatre en pista neutral. Segons el reglament, si un equip supera a un altre de millor classificat, en la següent ronda ocuparà automàticament la seva plaça i jugarà els partits a la pista que li corresponia a aquest equip.

Si supera la primera eliminatòria, a la segona el Congrés haurà de jugar el 19 de febrer contra el guanyador del partit entre el Capellades, 13è del grup A, i el Bigues i Riells, primer del grup B. El 28 de març encara hi haurà una tercera ronda que classificarà a quatre equips per la Final a Quatre d’aquesta competició.

QUADRE DE LA COMPETICIÓ

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023