El Noia Freixenet acaba amb la ratxa del CP Congrés-La Sagrera Es Mou (5-3)

Després de tres victòries seguides, el primer equip sènior perd amb el nou líder de la lliga Nacional Catalana

28/11/2016

Després de tres victòries seguides, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou va perdre per 5-3 aquest diumenge en la seva visita al Noia Freixenet, que es va convertir en el nou líder de la lliga Nacional Catalana, en la que l’equip dirigit per August de Nòbregas ocupa ara la cinquena plaça en la classificació amb 17 punts en 10 jornades, a dos del Capellades, que és quart.

En una gran primera part, el Congrés es va avançat al marcador amb un gol d’Uri Morell al minut 3 i, encara que  Arnau López va empatar de penal al 9, el propi Morell va marcar l’1-2 a un minut del descans que feia justícia a favor de l’equip groc-i-negre, encara que per ocasions i bon joc mereixia una victòria més amplia.

A la segona part, però, les coses van canviar i la desena falta del Congrés va significar una directa en contra al minut 12 que Xus Sola va convertir per fer el 2-2 i dos després Arnau Ribas va marcar el 3-2. A 10 del final, Albert Aubets va veure una targeta  blava que va significar una directa en contra salvada per Àlex López i jugant en inferioritat el Congrés va forçar un penal, que Marc Aubets va convertir per empatar el partit (3-3). A sis minuts del final el Noia va cometre la seva novena falta, però l’àrbitre va evitat xiular la desena i dos gols d’Arnau López, l’últim a 1’40” del final, van sentenciar la victòria de l’equip local en un partit que es va jugar a Torrelavit perquè el pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní s’havia inundat per una fuga d’aigua.

La propera jornada, dissabte dia 3 a les 16.15 hores, el Congrés rebrà a casa el Capellades, l’equip que el precedeix en la classificació i que en aquesta jornada va guanyar per 4-2 al Tona, que ocupava el primer lloc.

Fitxa tècnica

NOIA FREIXENET, 5 (1 i 4): Oriol Xaus, Xus Sola (1). Roc Carbó, Arnau López (3, 1p), Arnau Ribas (1), Albert Carbó, Xavier Aragonès, Albert Palet i Pau Romagosa
CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU, 3 (2 i 1): Àlex López, Marc Aubets (1p), Albert Aubets, Martí Ferrer, Oriol Morell (2), Jordi Arboix, Pau Aparicio i David Salelles

Gols: 0-1, Uri Morell. 3’; 1-1,Arnau López (p), 9’; 1-2 Uri Morell. 24’ (descans); 2-2, Xus Sola (directa), 37’, 3-2, Arnau Ribas, 39′; 3-3, Marc Aubets (p), 41′; 4-3. Arnau López, 45’; 5-3, Arnau López, 48’

Àrbitre: Alberto López. Targeta blava a Albert Aubets. 9 faltes el Noia i 12 el Congrés

CARA I CREU DELS ALTRES DOS SÈNIORS

Aquest diumenge, en el que el nostre club va organitzar amb gran èxit la 5a Patinada Popular de la Sagrera (cliqueu), també van jugar els altres dos equips sèniors del CP Congrés. Mentre el de Segona Catalana va golejar el JMJ per 1-8 en el derbi del districte de Sant Andreu que al descans ja guanyava per 1-4, el de Primera Catalana es va veure superat pel SHUM (9-3) en un partit en el que li va faltar intensitat a la segona part després d’arribar a la mitja part amb un mínim 3-2 en contra. Dos minuts dolents a la represa van condemnar el Congrés, que va acabar golejat en un partit en el que Sergio López, Santi Ariza i el juvenil Pol Perpinyà van marcar els tres gols.

En el còmput global de la jornada es van donar els següents resultats

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023