El nou equipament esportiu Camp del Ferro estarà acabat a finals de 2018

L’ Assemblea va informar de les últimes novetats del projecte aportades pel Districte el mateix dia que ens va visitar el Pare Noel i vam fer el tradicional sopar d’entrenadors

19/12/2015

Divendres dia 18 van coincidir en el temps tres actes socials importants per al Club Patí Congrés: a primera hora de la tarda el Pare Noel va visitar les nostres instal·lacions per a repartir els regals de Nadal als més petits del club, després vam celebrar l’Assemblea General Ordinària de socis i finalment vam fer el tradicional sopar de germanor entre els entrenadors i la junta directiva de la secció d’hoquei.

Mentre el primer acte va tenir un punt de màgia i il·lusió per als molts nens i nenes que hi van participar i l’últim va tenir un caràcter més íntim, l’Assemblea va servir per aprovar els comptes del club i informar als socis del seu estat actual i del que li espera en el futur.

Per ordre cronològic, l’Assemblea va ratificar la composició de la junta directiva, va aprovar l’estat de comptes de l’exercici anterior i el pressupost del següent, i va informar als socis de la situació actual del projecte del nou Equipament Esportiu Camp del Ferro i d’altres aspectes relacionats amb el club com les quotes anuals.

El Poliesportiu Camp del Ferro, a finals de 2018

Un dels temes més importants va ser la informació relacionada amb el nou Equipament Esportiu Camp del Ferro, previst en uns terrenys situats entre els carrer Berenguer de Palou, Camp del Ferro i Pare Manyanet, del que el Club Patí Congrés serà una de les entitats beneficiades com usuària i gestora, juntament amb l’Associació Esportiva Sant Andreu. La presidenta del nostre club, Cristina Clota, i el vicepresident i president de la secció d’hoquei, Àngel Martínez, van explicar la nova informació que el Districte de Sant Andreu havia donat a les entitats implicades en l’equipament en una reunió celebrada el dimecres dia 16 de desembre.

En aquesta reunió, l’equip d’arquitectes que en el seu dia va guanyar el concurs d’idees del nou equipament va presentar les modificacions de l’avantprojecte demanades pel nou equip de govern del Districte sorgit de les últimes eleccions municipals per a fer-lo més auster sense perdre funcionalitat i qualitat. El projecte definitiu, que està en procés de redacció, preveu la construcció de tres pistes poliesportives (dos PAV3 i un PAV2 en llenguatge tècnic), de les quals el CP Congrés en gestionaria i en seria usuari de dues (una de cada) i compartiria la gestió de recursos generals amb la AE Sant Andreu, gestora i usuària de l’altre PAV3.

Entre gener i juny de 2016 es tancarà la redacció del projecte executiu de la nova instal·lació, el setembre del mateix any es farà el concurs de l’adjudicació de la construcció, i entre desembre de 2016 i gener de 2017 haurien de començar les obres, que estarien acabades a finals de 2018. Això significa un any més tard del que estava previst amb l’anterior equip de govern municipal, per la qual cosa el Club Patí Congrés haurà de renegociar el conveni d’us de les pistes actuals de l’Escola Pegaso, que acabava el 2017, i l’acord de cessió dels antics terrenys del club perquè contempli aquest retard.

Rècord d’esportistes

També es va passar balanç de la situació esportiva de les dues seccions del club, que aquest any ha assolit un nombre rècord de 261 esportistes (174 d’hoquei i 87 de patinatge) i es va informar als socis que degut a aquest creixement, que es preveu mantenir els propers anys,  i a que no es podrà disposar de la nova instal·lació fins a finals de 2018 com a mínim, s’està buscant una tercera pista per a intentar descongestionar les dues que tenim actualment.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023