El CP Congrés-La Sagrera Es Mou tindrà cinc equips de la seva base a Preferent

Els Alevins A i B, el Benjamí B, el Prebenjamí A i l’Iniciació A s’han classificat per jugar amb els millors a la segona fase

18/12/2016

El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou tindrà cinc equips de la seva base als grups de Preferent de la segona fase dels Campionats de Catalunya i Territorial de Barcelona. A més de l’Iniciació A, que ja s’havia classificat com a primer del seu grup en l’única categoria que no requeria jugar una eliminatòria, aquest cap de setmana s’hi han afegit els Alevins A i B, el Benjamí A i el Prebenjamí A, mentre que els Juvenils A i B i l’Infantil A s’hi han quedat molt a prop.

En les categories que juguen el Campionat de Catalunya, el CP Congrés ha classificat els dos Alevins: el B ho ha fet de forma còmode, guanyant els dos partits contra l’Olesa (10-0 a casa i 0-5 fora) i l’A va perdre l’anada contra el Sant Josep de Sant Sadurní (6-5), però ha remuntat aquest diumenge en la tornada a casa (6-1). L’Infantil A, en canvi, ha quedat eliminat a les faltes directes pel Manlleu C després de perdre a casa per 2-3 i guanyar a fora per 4-5 a la pròrroga en una igualada eliminatòria que mereixia un altre desenllaç. També ajustada ha estat l’eliminació del Juvenil B, que va perdre per la mínima contra el SHUM A tant l’anada a casa (3-4) com la tornada a fora (3-2). Més clares ha estat les dues derrotes del Juvenil A contra el Sentmenat B (2-5 a casa i 5-1 a fora).

I en les categories petites, que juguen el Campionat Territorial de Barcelona, el Benjamí B s’ha classificat després de guanyar clarament els dos partits contra el Mollet (2-7 a fora i 8-1 a casa), mentre el Prebenjamí A també ha guanyat els dos partits per 3-0 contra el JMJ, el d’anada a fora i el de tornada a casa.

Aquest dimats, 20 de desembre, la seu de la Federació Catalana de Patinatge acollirà el sorteig dels grups de Preferent de la segona fase en les categories Aleví, Infantil, Juvenil i Júnior, mentre que la composició dels de Benjamí, Prebenjamí i Iniciació no es coneixerà fins el 30 de desembre.

Aquí teniu tots els resultats d’aquesta setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023