Empat del sènior de Primera Catalana i victòria del Segona

Dos Juvenils, un Infantil i dos Alevins, classificats per les eliinatòries per jugar a preferent

10/12/2016

L’empat del sènior de Primera Catalana a la pista del Malgrat (3-3) i la victòria del de Segona Catalana a la de l’Horta (5-10) han tancat aquest dissabte una jornada en la que ha acabat la primera fase de les categories base del Campionat de Catalunya amb la classificació de cinc equips del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou (els Juvenils A i B, l’Infantil A els Alevins A i B) per a les eliminatòries per als grups de Preferent de la segona. Els cinc s’uneixen així als tres del Campionat de Barcelona que ja ho havien aconseguit (l’Iniciació A, el Prebenjamí A i el Benjamí B).

El CP Congrés de Primera Catalana va arrencar un punt en la seva visita a Malgrat en un partit amb errors dels dos equips en el que va desaprofitar dos gols d’avantatge i segueix a la part alta de la classificació, provisionalment cinquè amb 22 punts.

La primera part va acabar amb 1-2 amb gols de Sergi López al minut 5 i Marc Calvache al 17 i una bona actuació d’Albert Mèlich, que va aturar un penal al minut 20. I a la segona, després que Marc Calvache marquès l’1-3 als 23 segons, es va deixa empatar malgrat que va disposar d’una directa a favor per una blava a un jugador rival, encara que també en va tenir una en contra per una blava a Santi Ariza que va salvar Mèlich i després va aguantar sense encaixar cap gol la inferioritat de dos minuts.

El Segona Catalana, per la seva banda, va golejar a l’Horta a domicili en un plàcid partit amb dos júniors i dos juvenils en pista i provisionalment es va col·locar sisè amb 19 punts. Xavi Font (3) i Carles Nebot (2) van marcar per part dels veterans i Pol Perpinyà (2), Ignasi Brugada, Marc Pardo i Marc Tapounet ho van fer pels joves.

Durant la jornada es van jugar nou partits més, amb tres victòries, un empat i cinc derrotes. Les victòries de l’Aleví A a Sitges (2-12), el Juvenil B contra el SHUM C (5-1) i el Juvenil A contra el Martinenc C (9-2) els hi van donar la classificació per les eliminatòries com a primer, segon i quart de grup, respectivament, mentre que l’Aleví B i l’Infantil A també es van classificar com a segons de grup malgrat perdre a casa contra el Vilafranca (3-5) i fora contra l’Horta A (6-5).Les derrotes de l’Iniciació B a Mataró (3-0) i de l’Aleví C a casa contra el Martinenc A (0-10) van completar la jornada.

AQUEST DIUMENGE, EL NACIONAL CATALANA

I diumenge, per últim, es jugaran els dos darrers partits de la setmana. El Fem16 ho farà a casa contra el Vilassar (12.00 h) en el començament de la segona fase per a elles i el sènior de Nacional Catalana ho farà a la pista del Caldes (12.45 h) a la recerca de la seva segona victòria a domicili.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023