El CP Congrés-La Sagrera Es Mou aconsegueix un suat empat davant del Noia B

Primer punt pel Congrés al Nacional Catalana després d’un duel trepidant davant del filial del Noia

L’esquadra dirigida per Dani Setién ha aconseguit puntuar a la Nacional Catalana després d’un encontre vibrant davant del Noia B (3-3). El Congrés ha dominat i ha generat diverses ocasions, però tot i així no ha pogut sumar els tres punts davant de David Carrasco que han tingut prou amb tres detalls de qualitat individual per no marxar del Camp del Ferro amb les mans buides.

Els locals han començat de forma immillorable el partit inaugurant el marcador durant el primer minut de joc després d’una gran jugada personal de Marc Aubets, assistit per Jordi Arboix dins l’àrea superant a dos defensors i a Jan Marimon (1-0). A partir d’aquest moment el Congrés ha dominat i ha anat generant ocasions de perill, però sense posar en seriosos problemes la defensa visitant.

 Situació totalment diferent pel conjunt sadurninenc que només ha necessitat dos detalls  de qualitat individual per desencallar la situació i posar-se per davant. En primera instancia Joan Hill amb un xut potent i col·locat lat ha fet l’empat i dos minuts més tard Gerard Bertran ha batut a Àlex Mañé, amb llançament creuat, per situar el 2 a 1 a l’electrònic.  Els de Dani Setién han tingut la darrera abans del descans un 1×1 entre Martí Ferrer i Jan Marimon que el porter ha sabut

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari